21.03 w warszawskim ATM Studio miała miejsce uroczysta kolacja dla najlepszych szefów kuchni, której gospodarzem był Związek „Polskie Mięso”. Wśród setki zaproszonych gości znaleźli się wybitni szefowie kuchni oraz przedstawiciele branży gastronomicznej i mediów. Na stołach królowały dania z polskiej wieprzowiny i polskiego drobiu, które przygotował znany kucharz Marcin Budynek. Spotkanie odbyło się w ramach ogólnopolskiej kampanii informacyjnej „Marka Polskie Mięso. Polska smakuje”. Wydarzenie przygotowała agencja eventowa EMLAB (Grupa S/F), która jednocześnie odpowiada za realizację i koordynację wszystkich działań w ramach ww. kampanii.
i niepowtarzalnymi walorami smakowymi. Wyjątkowości całemu wydarzeniu nadał fakt, że przedstawiciele Związku „Polskie Mięso”, szefowie kuchni, dziennikarze i producenci mięsa zasiedli do kolacji przy jednym, długim stole. Przyjęte rozwiązanie sprzyjało nawiązywaniu relacji, nowych znajomości oraz wspólnej degustacji polskiego drobiu i wieprzowiny.